domingo, 27 de noviembre de 2016

KAFETA: Defensant lo públic, lo comú!!!

 clicar, la imatge, per veure el manifest
Treballadores de la cultura denunciem amb la cafeta del 2 de desembre la repressió contra 27 membre de la comunitat educativa de la UAB per defensar la universitat pública d’un increment extrem de taxes i de


la privatització
La injusta imputació contra 25 estudiants, un treballador del Personal d’Administració i Serveis i un treballador del Personal Docent i Investigador  formen part de la instal·lació creixent de la repressió social, ideològica i antisindical en la nostra societat i són causa d’una censura que té immediates conseqüències en la cultura i la comunicació i en les llibertats col·lectives que aquesta necessita.
La privatització dels serveis públics de tot tipus incloses les universitats és també una privatització cultural en tant en quant afecta a una de les institucions que ha de promoure la seva vessant de recerca i d’ensenyament superior.  La repressió que l’acompanya està incidint també en el contingut dels mitjans de comunicació.
Les treballadores de la cultura i la comunicació denunciem mitjançant aquesta activitat que aquesta repressió social cada cop més extesa és la forma que els poders dominants tenen per a consolidar la precarietat, privatització i una industrialització creixents que restringeixen la llibertat cultural i comunicativa i concentren i normalitza la difusió de continguts.
 
Activitat
Títol: Cafeta d’espectacles en suport dels 27 i més
Dia: 2 de desembre de 2016
Hora: 19 h
Lloc: Passatge de la Pau, núm.8
Intervenen: Ermengol Gassiot (inculpat – Professor universitari i Secr.Gral. CGT Catalunya)

lunes, 14 de noviembre de 2016

El fil a la agulla!!!!



El cabdell de l'espoli .....

La transparència al sector públic, al que pertany el Liceu igual que TMB, continua sent un espai virtual -que no de virtut-, on la manca d'escrúpols del polítics i les polítiques fossilitzades del regim, usurpen la RENDA que en justícia s'hauria de repartir en be comú de la societat a la que diuen fer el servei.
Els serveis públics, no ho son sense transparència i participació d'usuàries i treballadores. Les administracions amb les polítiques i els partits que ho admeten i defensen, es transformen en; distribuïdores de guanys econòmics per uns quants privilegiats o elits, en detriment, per no dir robatori, dels recursos de totes pel que fa a l'econòmic. Malbaratant recursos i en conseqüència reduint qualitat i prestacions.

Tots els sous han de ser visibles!!!
El líder del PSC en El Masnou impulsó el recurso de los directivos deTMB contra Transparència
Agafant el fil del cabdell ....només cal anar tirant.


EL NOI DEL SUCRE