martes, 22 de mayo de 2012

No nem be

Des de la secció sindical de CGT, hem de reconèixer (així ho denunciem públicament i on calgui ) que la prepotència de la que fa gala el director tècnic, comença a fer-se massa pesant.

D’una banda les pretensions de flexibilitat proposades sense cap altra explicació que; “per si de cas es necessita”, es a dir, perquè jo ho dic sense cap altra argumentació (amb cara i ulls, d'excuses un cabàs) i sense cap bescanvi per la modificació substancial de la nostra condició de treball. D'altra banda els horaris fixats per la resta d’aquesta temporada, amb els que el comitè no hi està d’acord però que a ell tant li fa. Aquests horaris, més a més, son la demostració tangible de la poca consistència que tenen les seves propostes de flexibilització ja que, en una temporada com aquesta que ha tingut una flexibilitat, gaire bé, absoluta de poder fer els horaris mes desbaratats, encara no para cada setmana de fer canvis d’horaris i, fins i tot de calendari, cosa que es il•legal. Necessitem caps, persones de la professió, o es passaran la vida fent “experiments amb gasosa” i maltractant-nos a nosaltres, les nostres vides i al teatre. A L'escenari, a la Tècnica, també detectem un problema de governança, dins del Kaos generalitzat avui en dia a la casa. Prengui nota Sr. Mascarell.
Ni se’n surt ni se’n sortirà mai, perquè la seva idea és la flexibilització per la flexibilització. L’ intenció és trepitjar els nostres drets per tenir-nos als seus peus i poder fer el que vulgui i quan vulgui. Que campi la por i que mai aixequem el cap. No ens tracta com a iguals que som, li agrada mirar d’amunt cap avall, fer patent la seva autoritat i, si de cas, fer algun gest paternalista. Gest que s’haurà d’agrair eternament. Esgarrapant-nos, més d'hora que tard, la exigida pleitesia i vassallatge.
No acceptem doncs la seva actitud, les seves propostes, i per extensió alertem de les seves espúries motivacions.
Aquest divendres és un bon dia per acordar estratègies, per fer valer els nostres drets. Defensant, en tot moment, la millora de les condicions de treball i conciliació amb la vida personal.
Veniu amb propostes. Nosaltres també en tenim.

Delegats de CGT

Salut

No hay comentarios: