jueves, 21 de abril de 2016

Els delinqüents son al despatx !!!!

 
                                                                                                #7anysDePresó            #NoEmpresonisElMeuCompany

Amb el nostre company
Si ens toquen a una ens toquen a totes
Les hemeroteques demostren que l’execució dels ERO/PAC a totes les grans empreses sempre inclouen una filtració, habitualment els sous dels i les treballadores, excepte el dels càrrecs més alts, i amb dades sobre el cost d’acomiadament de cadascú. Objectiu? Sembrar la suspicàcia, el pànic i la desunió entre els i les afectades. Origen? A qui beneficia? A qui perjudica?
Quina casualitat, oi? En el nostre cas, a la CCMA, S.A. no hem estat una excepció i, com és ben sabut, l’agost del 2012 la nostra filtració particular i de manual va sortir del correu electrònic de Brauli Duart. Veníem d’un febrer en què, al Congrés dels Diputats, PP i CiU acabaven d’aprovar la Llei de Reforma Laboral que obria la veda a les següents potineries i facilitats d’abús:
·         Acomiadaments col·lectius (PAC) també en empreses públiques.
·         ERO per descens de producció.
·         Deixar sense validesa convenis col·lectius.
En pocs mesos, tot, tot i tot ho va aplicar la direcció de la CCMA, assessorada per una filial de Price Waterhouse Cooper (PwC), experta en execucions d’ERO/PAC i privatitzacions, i dirigida per ex-polítics de CiU. En el nostre cas particular, a més, van reblar el clau de la repressió laboral amb la recerca i detenció d’uncompany cap de turc, hostatge d’un procés judicial desproporcionat i indecent que, a més, va obrir la veda alsMossos d’Esquadra per investigar-nos a tots i totes fins a extrems desconeguts.
A tot això hi sumem que avui, 3 anys i mig després, la majoria de les dades “filtrades”, finalment!, estan disponibles al web de transparència de la Generalitat:
Per tot això, la CGT demanem a la CCMA que posi fi al seu procedir d’un passat el més tèrbol i fosc i desisteixi de la demanda contra el nostre company, ja prou trinxat, la qual no beneficia res ni ningú.
Secció Sindical de CGT-CCMA
Sant Joan Despí, 21 d’abril del 2016
Twitter: 
@CgtCcma
Facebook: CGT TV3-CCMA

No hay comentarios: