martes, 21 de septiembre de 2010


HI HA UNA VAGA QUE SI CAL FER I NO POT ESPERAR
Dos dies de vaga son massa difícils d’assolir per una plantilla que a més ha vist reduïda la nomina en un 5%.
Davant una consulta que faci triar, entre el conflicte a casa nostra i el conflicte arreu de la societat, no tenim cap dubte i així emana de les nostres assemblees del sindicat i de la nostra secció sindical al LICEU. SI A LA VAGA GENERAL del 29 de setembre.
La necessitat d’una resposta de tota la societat en front les polítiques imposades i insostenibles. El Sistema del benefici despietat, no te miraments, ni reconeix les necessitats de les persones.
És cert que al liceu tenim dificultats, hi ha problemes, patim mancances.. Però el que dona els mitjans, les lleis i normes per aquestes impunitats, és la política i la cultura mediatitzada que patim.
Al Liceu lamentem que no ens donen dades i a fora, el que diem els mitjans, ens bombardegen amb dades manipulades i malintencionades (al Liceu també).
Amb l’únic objectiu de confondre i desinformar.
Nosaltres també tenim els nostres números i de ben segur que son diferents.
Per què l’arbre no ens tapi el bosc.
Per què debilita la vaga general.
Per insolidària amb la resta de la societat :
Diem NO a la vaga que es va convocar pel dia 27
LaC.G.T. com ha organització sindical de classe ha convocat vaga pel dia 29 de setembre. i, tan de bo, iniciar la resposta popular i continuada a les polítiques que reiteradament ens perjudiquen.
Secretariat de la Secció Sindical al Liceu. (Pepito grillo cgtssliceo@gmail.com)

2 comentarios:

Anónimo dijo...

Recordeu que us falten 25 companys i companyes, que la majoria volen ser readmesos i que no en feu ni un simple comentari.

Anónimo dijo...

Parece que no lees lo suficiente pues ya se ha hablado de ellos en diferentes ocasiones.
Por cierto, te recuerdo que los despidos, los han podido hacer gracias a la cada vez más laxitud en las normas que regulan las condiciones laborales de todos los trabajadores. Con la huelga del 29 se intenta conseguir frenar eso.
¿no haces ningún comentario sobre los casi 5 millones de parados, o las pensiones míseras de millones de jubilados, o los contratos basura de millones de trabajadores?