miércoles, 17 de febrero de 2016

El home que vinguè del fred......


¡¡¡Que t'han pillao con el carrito de l'helao!!!

¡¡¡Si t'ha pillao la vaca jod...!!!


¡¡¡¡Ens han deixat Glaçats!!!

El noticiari del temps ens té ben despistats. No plou, en comptes de nevar tenim emblanquinades de pedra i les temperatures son estiuenques.

Afortunadament tenim a Roger Guasch i la seva pròpia manera de fer.

Tot pit i collons i més xulo que xulo. La testosterona que no falti !!!



No en té prou de treure's un filantrop, un geni de la plàstica contemporània i combinar-ho tot plegat amb una façana que és privada, per fer-se el güai amb els poders fàctics de la burgesia catalana que governa el exclusiu, misogin i classista Cercle del Liceu.
Sí, ens cabreja la seva mania, que correspon al model de gestor dèspota i corrupte de la casta, de fer-se col·legues entre els poderosos amb els diners i treball de la Fundació Gran Teatre del Liceu que dirigeix i rep finançament públic a dojo.

Qui ens explicara perquè s'han aturat les obres del soterrani on el clan dels ROCA muntava la gelateria del SEGLE? Quins permisos faltaven ? Hi havia permisos?
Gallejar, com acostuma a fer el Dir. General no vol dir ser transparent.
Explicar el que vol, com vol, quan vol i si vol, no és transparent, participatiu ni democratitzant. Un bocamoll gras com un gripau i sens dubte amb el component de emmetzinament que li demanen els dirigent neoliberals de la cultura subvencionada.

Les males arts, la patètica gestió de Roger Guasch ha aconseguit que realment arribi l'hivern.
Si més no ens hem quedat tan glaçats que per un moment hem sentit fred hivernal.
Mentre les administracions financen els forat que d'altres deixaren; Qui vigila el forat que acabara deixant aquest senyor ?
Amb tan de gel i glaç la primavera ens resultara trista, doncs, de ben segur que quan marxi la densa manta blanca feta aigua clara, ens trobarem la empastifada realitat d'una gestió que te la finalitat de mostrar qui mana i qui s'ha de sotmetre.

Vint anys d'hipotecar un espai, com era el cas de la gelateria, no és bo per la institució. Generar espais allunyats del poble pla com a potencial usuari, per revifar l'elitisme, l'exclusivitat dels que gaudiren de la propietat i que els amants de l'aparença provinciana-burgesa enyoren; no és la nostra idea de projecte pel Liceu. Si falla ens alegrarem pel bé de la institució.

Quedi clar que ens deixa glaçats la ineptitud, la barroeria, la prepotència i els nyaps que sembla que no tenen limit en el GRAN GESTOR per que pretén fer-se passar el desballestador de empreses que és Roger Guasch i la colla de malfactors que l'acompanyen.

Sort que els treballadors ja no som el problema!!!!
En tindrà d'altres. Oi?
De moment l'intens fred que desprèn la glacera apaivaga la pudor, que tard o d'hora farà tot plegat.
Això sí, tot el fan per la cultura, l'art i la lírica.
Visca la Òpera !!!!! (FCC, Ferrovial, OHL, Acciona, Abertis,.... i la mare que els va pari)

EL NOI DEL SUCRE



No hay comentarios: