jueves, 25 de mayo de 2017

Demandat el GRUP BALAÑA

El sindicat d'espectacles de la CGT durà davant els tribunals al GRUP BALAÑA .....

La magistrada María Josefa Gómez de Aguilar, titular del Jutjat nº7 del Social tindrà de resoldre la demanda per reclamació de: TUTELA DELS DRETS DE LA LLIBERTAT SINDICAL A TRAVÉS DEL PROCÉS DE PROTECCIÓ JURISDICCIONAL DELS DRETS FONAMENTALS DE LA PERSONA, presentada pels serveis jurídics. (veure aqui)

La CGT, a instàncies de les treballadores perjudicades per una política empresarial més semblant o cronològicament d'acord amb temps passats i que no resulta admissibles a dia d'avui; va donar el seu suport i solidaritat; signe d'identitat d'un anarcosindicalisme fonamentat en el «suport mutu», com a resposta a la patronal «cavernària» i en defensa de les precàries i assetjades treballadores d'un sector atomitzat on impera l'abús empresarial.

La manipulació i manifesta coacció a delegats i treballadores en general per part de l'empresa.
La pressió al personal, precaritzat i atemorit de forma sistemàtica.
La vulneració de drets fonamentals; la representativitat d'aquest sindicat, dels seus delegats i delegades, al sector: Són objecte del greuge manifest per part d'aquest grup empresarial de caràcter familiar i al qual es demana el rescabalament corresponent, com a organització sindical menyspreada en un procés de negociació obert al departament de treball.
Defensem el sindicat !!!
L'organització no és altra cosa que l'agrupació lliure de treballadores per defensar i millorar les condicions de treball i vida.
Tenim un sector dispers, i difícil d'estructurar.
Condicions laborals mínimes i on impera l'abús empresarial.

A CGT estem per donar suport a qui ho demani .... i compte !!! ..... Tampoc cal que ens ho demanin, doncs; de vegades, sabent que passa, és suficient com a organització sindical, per demanar explicacions i intervenir.
Entre totes ens ajudem a sobreviure en millors condicions .... i si aconseguim viure en bones condicions i amb qualitat, ja serà un avenç important.
Clandestines les treballadores, per a major eficiència i per ser victorioses !!!!!!
Als tribunals amb els patrons per acabar amb la indolència que ens té segrestades !!!!!!



Secció de Teatres del Sindicat d'Espectacles de Barcelona de la CGT

No hay comentarios: