jueves, 15 de mayo de 2008

Más sobre vestuario...

Hola Pep!
Jo també et felicito per participar en aquesta iniciativa i compartir les dubtes amb tothom.Entre tots es poden fer moltes coses.

Veig que tens dubtes sobre la normativa de l´ús de l´uniforme de treball i crec que et puc ajudar amb alguna informació més. La teva crítica està molt acertada quan parles dels dies de funció. Caracterització i Sastrería, de fet, són els únics departaments tècnics del teatre que sempre han costumitzat o, simplement, han prescindit de l´uniforme (tenim vàries anècdotes divertides sobre companys nostres en aquest tema, no és d´ara). Per part dels nostres caps hi han hagut varis intents (sempre criticats, és clar) per recordar la obligació d´usar l´uniforme i sé que a Caracterització també ho han intentat. Però, per alguna raó o raons, no ho han aconseguit.Per la teva informació, la Cristina ens fa donar bambes i no botes de puntera a les assistències nostres al.legant que "no sé d´on em tret que per nosaltres és obligatori dur botes de seguretat". O, per posar-te un altre exemple,no creus que aquesta uniformitat es tindría que reinventar per adequar-la a les necessitats de cada col.lectiu? De tota manera, tots som majors d´edat i, no pateixis que,si aquesta treballadora de botes amb puntera i taló alt li cau a l´escenari quelcom al peu, el teatre no es farà càrreg de la pròtesi per no haber portat puntera de ferro.

El tema menys acertat ha estat el del torn del matí. Però més que explicar´t-ho esperaré que et toquin dos mesos de matins i així ho entendràs (com moooooltes altres coses, t´ho ben asseguro). Ara bé, el més lleig que has fet és criticar una cosa que tu també fas. Crec que, com jo, els pantalons de l´uniforme et són molt incòmodes. I tens sort perquè a mi, també m´ho sembla l´armilla que porto molt a disgust. I SI, ho confesso: els dies que no baixo a escenari i em quedo a la sastreria, no em poso res més que la samarreta(efectivament, per no suar la meva).

En definitiva, falla el departament de seguretat i riscos laborals per deixar treballar a l´escenari "models de passarel.la", els caps per no trobar una solució i, com sempre, donar la normativa i la informació correcte i nosatres per no informar-nos bé i voler "personalitzar" continuament la nostar feina. No creus?

Una abraçada.
Glòria

No hay comentarios: