jueves, 16 de octubre de 2008

HEM GUANYAT!!!

Salutacions a tothom:
Avui ens hem de felicitar.
S’ha guanyat el judici que l’empresa Manpower Business Solutions va presentar contra C.G.T. i els treballadors promotors de les eleccions sindicals del Personal de sala del Liceu.
Malgrat la sentencia no reconeix “prestamisme laboral”, ratifica el fet de que el LICEU es “centre de treball” a tot efecte per aquets treballadors de MBS. Així doncs el Comitè d’Empresa que han lluitat, votat i creat, es consolidat i es ferm.
Les maniobres de l’empresa per mira de diluir els potencials d’aquet comitè (convocant amb la col·laboració d’altres sindicats i de forma irregular, eleccions a la resta de treballadors, que no centres de treball), son denunciades pel Sindicat d’Espectacles als Jutjats de lo Social.
El nostre compromís i recolzament als companys de Sala del Liceu, continua i s’estén a la resistència permanent en front aquestes sangoneres , com son les E.T.T. i d’altres empreses de serveis que ens envolten .
El procés assembleari, màxima expressió de la democràcia directa, que han realitzat duran aquet procés la gent de Sala es mol lloable i desitjable que es pugui estendre a la resta , no tan sols de la seva empresa, sinó de tots els treballadors.
Els que no volem que ningú decideixi per nosaltres , podem afirmar que anem pel bon camí .
La fermesa i unitat en l’acció , es la NOSTRA FORÇA !!!!!!
DES DE LA SECCIÓ SINDICAL DE C.G.T. AL LICEU (Pepito grillo)i per extensió el SINDICAT D’ESPECTACLES DE LA C.G.T.:
Encoratgem a tots els afiliats i no afiliats a ser desperts i alerta, que mai no ens agafin desprevinguts, que ningú no decideixi per nosaltres, ni a la feina, ni a la escola, ni a casa........
SALUT I ACCIÓ DIRECTA.!!!!!

No hay comentarios: