lunes, 9 de febrero de 2009

Sastrería

A l’atenció del Sr. Jordi Tarragó,
Director de Recursos Humans: Barcelona a 09 de febrer de 2009



Donats els hàbits i costums, així com els dolents mètodes, als que malauradament ens té acostumats la Direcció Tècnica de la nostra benvolguda casa, exposem els següents punts ha tenir en compte en les activitats quotidianes del col·lectiu de sastreria i que han estat recollits en ASSEMBLEA CELEBRADA en els locals d'aquest sindicat, amb data 06-02-2009.

S'EXPOSA:

Ja que en nombroses ocasions alguns torns del col·lectiu de sastreria es troben sense cap responsable que els coordini, i ja que en la seva condició d'oficials de 1ª els treballadors no tenen més obligacions que les pròpies de la seva categoria, els emplacem a:
Ø No prendre responsabilitats que no els hi pertoquen i que vénen realitzant habitualment com són el fet de recollir claus per a obrir camerinos o el departament de sastreria (en tot cas això ho hauria de fer seguretat)
Ø No organitzar-se entre ells com venen realitzant-ho habitualment per a acatar ordres escrites que els pugui deixar algun responsable del torn anterior, ja que és competència d'un cap de equip distribuir el treball i el personal per a realitzar-lo.
Ø Mentre la Direcció de l’empresa organitza una promoció interna per establir els caps i sot-caps que calen, aquesta responsabilitat només l’hauria d’assolir l’oficial de 1º que puntualment se li reconegui i pagui la diferència salarial que, com a cap d’equip, li pertoca. Tal i com succeeix a la resta de col·lectius a l’escenari.


Esperant que la propera assemblea la puguem celebrar en al local adient de la nostra Secció Sindical en les dependències del nostre centre de treball.

Ben cordialment.

Secció sindical de CGT del GTL

No hay comentarios: