miércoles, 4 de febrero de 2009

A TOTS EL TREBALLADORS I TREBALLADORES DEL DEPARTAMENT DE SASTRERIA

Companys/es: hem elaborat un ordre del dia lo més complert, detallat i ordenat que hem sabut.
El recull de conflictes generats al col·lectiu, així com a la resta del teatre, junt amb els suggeriments de tots/es els que hi heu participat dona aquest resultat.
L’assemblea del proper divendres 6 de Febrer no serà simple ni senzilla, docs l’estat actual del teatre i particularment d’aquest departament demanen solucions immediates.
Els problemes o conflictes col·lectius, requereixen solucions col·lectives i no serveixen les personals o individuals.
El desgavell i el caos no es poden eternitzar . Així doncs, la responsabilitat i el compromís de totes les components i les parts afectades es fa ineludible, inexcusable; sent imprescindible el concurs de tots i totes.
Ningú, com els que hi treballem, pot detectar i solucionar els problemes.
Davant una Direcció del Teatre que llença pilotes fora, mira cap altra banda, o simplement fa oïdes sordes. Som nosaltres els que prenem l’iniciativa, fem els deures i els imposem solucions que no han de desoir.
Tinguem ben present que les nostres resolucions fàcilment trobaran el camí, el conducte natural, a la negociació del proper conveni. És per això que hem de ser molt decisius i ferms amb aquesta tasca.
EL QUE DECIDIM I FEM ENTRE TOTS I TOTES MAI NO PODRA SER UN BENEFICI PER UNES POQUES PERSONES, NI UNA EXCUSA PER NINGÚ
PER AIXÒ ES VITAL QUE TOTES LES PARTS IMPLICADES EN L’ACTIVITAT DEL DEPARTAMENT SIGUIN A LA PRESA DE DECISIONS, QUE HAN DE RESULTAR VINCULANTS, PER NO HABER DE DIR QUE ELS ALTRES HO HAN FET PER MI.
AIXÍ, TOTHOM QUE TREBALLA AL DEPARTAMENT, SIGUI EL QUE SIGUI EL SEU CARACTER CONTRACTUAL O CATEGORIA PROFESIONAL ESTA CONVIDAT A PARTICIPAR-HI
I EN CERTA MANERA OBLIGAT ÈTICAMENT, DONCS LA NOSTRA RESPONSABILITAT AMB EL TREBALL PASSA PER PRENDRE LES DECICIONS QUE AFECTEN LES NOSTRES RELACIÓN AMB ELS DRETS I OBLIGACIÓN QUE ES PUGUIN GENERA A CADA MOMENT.
SALUT,PARTICIPACIÓ I ACCIÓ SINDICAL, !!!!!! UN ALTRE TEATRE ES POSSIBLE !!!!!!

No hay comentarios: