sábado, 11 de febrero de 2012

de tots i per a tots


Ens volen prendre el Liceu.

Ens volen deixar sense teatre i estan modificant les perspectives, ens estan canviant la manera de veure'l.
Els treballadors/es enlairen les pancartes amb la ciutat de fons.
Mirant de cara al Liceu. Es comprometen amb un Liceu de tots i per a tots.
I vet aquí, que volen apagar un metafòric tercer incendi: on les flames les posem tots, especialment la part productiva. I la guspira la posen els de sempre. Amb l'ajut que suposaran les reformes del Rajoi, sempre s'han mostrat mol opurtuniste.
Ho han fet malament, ho estan fent malament i és lamentable però: no sabran mai fer-ho bé. No valen. No ens valen.
Els Patrons de la Fundació haurien de repensar-se que fan amb un personatge que durà el Liceu a 3ª regional. Aquest, il·lús?, que va dient que som de 1ª categoria.

Seran els seus viatges a costa del diner que no tenim i li hem d'avançar per salvar la temporada, el que és de 1ª categoria. El honorable Conseller l'hauria de tenir present això, però segur que te les idees clares, massa clares, per decidir el que decideix.
Les patates calentes no son aconsellables, no fossin belgues (l'altra dia un sac de patates d'aquesta nacionalitat, crec, duia una granada de mà, a titul de tubèrcul. A veure si farem curt amb les metàfores.

2 comentarios:

Anónimo dijo...

¿Y si el conseller está en el ajo?Y le interesa enchufar a alguna empresa de servicios teatrales,además si les interesara salvar el teatro y la temporada,el primero en ofrecer su sueldo,deberían ser Marco y sus secuaces.Es extraño qué una compañía de danza se hayavenido a Barcelona,porque consigue más apoyos de patrocinadores,además del Institucional,si ellos pueden.¿Por qué nuestra dirección no saben consguirlos?¿Lo hacen expresamente?O quizás para llevar a cabo sus propósitos,les interesa transmitir déficit,o puede ser que no sepan más,a veces hay cosas que no cualquiera puede gestionar.Con los políticos y malos empresarios nunca se sabe,y aqui de esos hay a montones.

Anónimo dijo...

Marco no sabe... es un frívolo en el que no cree nadie... Sin ir más lejos: La Cullel, con todos sus tejemenejes incluidos, no hubiera permitido ni la mitad. Marco viene de las fiestas populares, del mariposeo, con todas las letras, y del medrar en los ministerios. La medalla de oro del Liceu no deja de ser otra frivolidad de este señor. Salir en los papeles, medrar, medrar y medrar. Que se vaya ya de una vez.