sábado, 22 de marzo de 2014

UN CID CAMPEADOR PER ALS NOUS TEMPS ?




Adolfo Suarez el pròcer de l'anomenada transició Democràtica espanyola, l'acaben de transformar, encara sense morir, en l'insigne Cid Campeador dels nostres temps, d'aquesta Espanya que sucumbeix, la caiguda del vell règim transformat en monarquia, en democràcia.
Carrillo va morir, el Rei és un cadàver polític de difícil substitució i a Suarez si no el maten aquests dies, els hi faltaran pregàries a tots els beats del PP i a d'altres, no pocs, del PSOE, demanant que sucumbeixi.

Les reeixides Marxes per la Dignitat a Madrid, s'han ocultat sota el silenci mediàtic, tot just ens hem pogut informar per les xarxes. No només han ocultat, fins al final, el seu desenvolupament pacífic i solidari al llarg de mesos, han pretès enterrar-les sota la, objectivament, falsa notícia (de la mà del fill d'en Suarez; element del PP i del règim, com el seu pare) de la desaparició de l'últim vestigi de la Democràcia a l'espanyola que se'ns va imposar des d'aquella anomenada Democràcia Orgànica. Deixeu-lo morir en pau i després clavar-lo a la sella del cavall ...... igual sortim corrent com aquells valencians .... Déu sia!

Segur que mentiran sobre el resultat de la marxa. Encara que això sí, s'esplaiaran amb " les necessàries" càrregues policials en finalitzar la demostració de poder popular. No permetent acampades, ens volen invisibles i amb els últims pressupostos disposen d'abundant material... boles, gas pebre, etc...Apa !! A justificar despesa!!

Res de nou, la culpa de tot la tenim nosaltres forçant una despesa en material antiavalots que priva d'ingressos a la TROICA. Si han marxat mil o dos milions de persones és una anècdota. A més, ¿Que s'han pensat amb aquestes consignes? (quatre , ni més ni menys que quatre exigències ) i a sobre van de procés viral (terme de difusió en xarxes ) i la vacuna Mediatica - subvencionada desacreditada ..... càsum l'olla! !

NO AL PAGAMENT DEL DEUTE

NI UNA RETALLADA MÉS

FORA ELS GOVERNS DE LA TROIKA

PA , TREBALL I SOSTRE PER A TOTS I TOTES

No hay comentarios: