lunes, 14 de abril de 2014

BOCAMOLLS !!! El cor va sortir al carrer.



Sorprenentment els i les cantaires del Liceu son inclosos per la premsa com a personal d'escenari. Doncs, aquells indigents que es concentraven al davant del liceu no eren d'altres que els companys del Cor que ja eren caracteritzats per actuar a la funció de Kitej. De fet acostumen a treballar a l'escenari...


Malgrat la intoxicació, manipulació i pressió exercida per la direcció, tan acostumada al joc brut: Que un 20% del cor hi fos al carrer és una bufetada, que el "Joseph Goebbels" de la Direcció General, s'entorna a empassar.

Sr. (sarcasme pur) Corbera: Ni s'havia votat res l'altre dia, ni al carrer hi havia una minoria (conti quants treballaven de la casa i quants hi faltaven de cinc a dos quarts de sis). Molt menys pot afirmar als mitjans de comunicació, que cor i orquestra no hi eren. No hi ha pitjor cec que el que no vol veure. Quant durara la pressió i xantatges que hi ha a l'orquestra sota el paraigües d'un suposat projecte Pons? (xiulat, per cert, al entrar pel quart acte i a glories). Projecte que hores d'ara resulta una, veritable, llegenda invisible als ulls dels professors, intèrprets-treballadors, d'aquesta casa.


S'atrapa més aviat un mentider que un coix i el Director de Comunicació i Relacions Institucionals no fa una del dret. De fet les opinions transmeses com a Direcció en vers l'afer de l'orquestra fa tuf a il·licitud. Un veritable bocamoll que no fa cap bé al Liceu. Un personatge tèrbol, que l'ha dut un individuu prou sinistre... com per fer-nos-ho mirar...i...No s'hi val a vadar !!

No hay comentarios: