sábado, 12 de abril de 2014

LÍRICA CINICA


Cultura Ultra dretana / Ultra dreta al Liceu

L'empresa comunica als mitjans afins. El tal Corbera dirigí en el seu moment,  Europa press,  i va fer una més de les seves cagades quan va avançar-se informant d’una cosa que no va arriba a produir-se.  Mal periodista. Ja havia ficat la pota en obstaculitzar l’accés del delegats sindicals a la roda de premsa el dia que en mitja hora es van ventilar una presentació del pla de viabilitat davant el comitè. Va ser mes sucós el que van dir davant la premsa.  Per això mateix se’ls hi va impedir l’entrada als representants del treballadors. Podent llegir-se a l’endemà que la pretensió de l’empresa eren més de setanta acomiadaments i rebaixes salarials.
Mai l’han evidenciat ni l’han volgut reconèixer i han dedicat hores i hores a fer reunions de adoctrinament a la plantilla i al Comitè. Falsedats i enganys arreu de les discursives.  AXIS és la mediocre, sí mediocre empresa contractada i segur que no per pocs euros,  per pintar els números que han de justificar la propera tongada d’acomiadaments o la retallada salarial.
Han impactat a la plantilla com el homes de negre que ho esbrinen tot i resulta que ens expliquen que és el FMI, el IPC i per més conya ens fan una comparativa amb tres teatres més de BCN que diuen tenen les mateixes característiques que nosaltres. Ens prenen per idiotes i per acabar-ho de adobar els nous advocats dels ORTEGA hi son allà per mirar de colar-nos un document on de la manera més trilera,  en el darrer paràgraf, ens volien encolomar el reconeixement de l’inici de un període de negociació per una modificació substancial de les condicions de treball ( amb la rebaixa salarial inclosa). Això és el que se li va escapar de les mans al pèssim comunicador, el  Director de  Comunicació i Relacions Institucionals. Estem apanyats.
 Doncs sí, la premsa, el confidencial en concret, esbomba que la direcció del Liceu comunica que cor i orquestra no secundaran  la parada de  mitja hora del diumenge 13.  Que no se’ls hi escapin, que quedi clar. Estan negociant, diuen.  Doncs, evidentment, seran ells perquè el Comitè convoca una aturada en protesta per la manca de negociació i transparència.  Bé, diguem-ho clar es convoca per trencar la mala fe manifestada des de que hi es el nou Dir. General.
Joan Corbera, ha de ser responsable de les comunicacions que fa la Direcció del Teatre i la torna a cagar, diu que es votà on no hi va haver cap votació i facilita que alguns elements del Comitè quedin , allò que es diu; entre la espasa i la paret.
El Director de Comunicació i Relacions institucionals, no es manifesta com un perfecte inepte, sinó que a la gerra freda no hauria durat ni un dia. Esta cremant els talps que podien mantindré al Comitè.  INÚTIL.
Clar que,  tenint en conte que es va intentar evitar, per part del Dir. Artístic en funcions,  que al Director d’escena de Kitej se li fes entrega i informes de la no intenció de perjudicar la opera ni la seva feina........ Podem afirma que la ultra dreta al teatre del Liceu esta emergint.

P.D. Mascarell i els seus cadells estan sembrats

No hay comentarios: