miércoles, 19 de noviembre de 2008

Assemblea ESCENARI

El passat dia 11 de Novembre els representants d'escenari del Comitè d'Empresa van convocar una assemblea pel treballadors dels departaments tècnics.

Que s'hagués de canviar el dia... Que no sabéssim del cert on seria... Rectificant a mà el lloc a una segona enganxada de cartells... El fet que el Cor tingues un assaig a l'hora que l'empresa ens va cedir la sala, serveix per a fer un mapa de la situació: Per una banda, la comprensió i solidaritat dels companys del Cor (una bufetada més per a l'empresa) als quals els expressem el nostre sincer agraïment. I d'altra banda un evident descontrol per part de qui no l'ha de tenir (l'empresa). Això sí, segur que sense mala intenció...
Tot això no ens excusa d'haver arribat a corre-cuita i de forma força desorganitzada, pel nostre gust, a una assemblea tan esperada per tots........
I és encara més frustrant per la bona concurrència dels companys i particularment dels que estaven de 5 dies de descans.
Així doncs, us adjuntem el text que de manera poc entenedora vam provar de llegir. Esperem que ara sigui més comprensible.
Agrair al Manolo que malgrat estar malalt va tirar del carro tant bé com va poder i sense queixar-se...

Que l'assemblea no fos decisòria (no va caldre votar res), no treu que no sigui decisiva...... És molt important que, com a treballad@rs, estem tots units i d'acord per a fer-nos escoltar. Com a primera mesura s'ha ofert el suau però contundent suggeriment de no fer cap hora extra ja que són voluntàries (abans que baixi el teló es quan són obligatòries, però mai un cop acabada la feina de la funció) i això inclou les nocturnitats (que també són hores extres).

Exigim l'estructura de plantilla mínima tal i com va quedar definida al 2002 que implica cobrir les baixes d'estructura que s'han produït a l'escenari per excedències, jubilacions, etc... amb contractes indefinits. Negociem una bossa de treball amb cara i ulls, unes promocions internes transparents i una formació seria, rigorosa i per a tothom.

Sense allargar-nos més, disculpeu les mancances i demanar-vos que fem corre la informació pel nostre centre de treball. Superem els departaments i col·lectius (no tots tenim e-mail ni Internet).


Per cert, l'endemà de l'assemblea el Sr. Garuz va convocar al Manolo per a una "reunió informal", xerrada en diu.
El va dur en presencia del Sr. Tarragó (Cap de RRHH)......Dues hores i mitja de reunió... S'hauria de considerar tortura, especialment, si cadascú parla del seu llibre: L'un que vol els professors del TOME. L'altre que li desconvoquin la vaga d'hores... Ves per on! tothom desitjant que no pugi el Teló i ells anomenant vaga a voler compartir la feina amb els companys de sempre

Salut !!!

No hay comentarios: