lunes, 24 de noviembre de 2008

NO PERDAMOS EL NORTE

Hola,
Llegeixo una crítica a un company d'escenari que se'n va anar de "juerga" i després va arribar tard.
Desconec si va arribar tard perquè estava de ressaca, perquè havia d'anar el metge, per si havia d'acompanyar a algú al metge; si s'absentava per una de les possibles absències que recull l'Estatut dels Treballadors i la veritat és que m'és igual els motius que tingui. Suposo que el seu cap estava assabentat i li va donar permís.
Crec que Pepito Grillo hauria de tenir més clar que és el que es pot publicar o no. No crec que una lectora assídua de Pepito Grillo com jo tingui interés en llegir res de tot això.
Treballo a la Direcció Tècnica, veig cadascú dels partes que arriben demanant permís perquè anem al metge, tenim un problema amb els fills, algú hospitalitzat, perquè no ens trobem bé ..., per no parlar de nombroses baixes que arriben. Segons la persona em caigui bé o malament, podia fer observacions del tot subjectives que situarien aquests permisos en llocs de dubotsa credibilitat.
A mi no en correspon fer això, ni crec que a cap company ens correspongui jutjar el que fa l'altre, cadascú ha de ser responsable amb ell mateix. Una part del sou dels nostres superiors inclou poder cridar l'atenció a un treballador si falta en el compliment dels seus deures. Crec que en el nostre sou no està inclòs dubtar de ningú, ni la enveja, ni la hipocresia, ni la covardia..
Si parlo de covardia, és perquè la persona que acusa a J.S. ni tan sols ha tingut el valor de signar l'escrit.
És molt fàcil criticar als companys, de veritat no té cap mèrit. Tots ho sabem fer i el que encara és millor és que tots som "carnaza" per ser criticables.
Si ha estat Pepito Grillo qui ha escrit això, vull que se'm doni de baixa, és a dir, no vull rebre més informació i si no ha estat Pepito Grillo, demano més serietat a l'hora de publicar.
No deixem que una eina que ens informa i ens ha ajudat en molts casos davant l'empresa, caigui en aquestes misèries.
Ruth

No hay comentarios: