martes, 25 de noviembre de 2008

RESPOSTA A UN MANIPULADOR

Després de llegir la carta publicada diumenge passat dia 23/11/2008, necessito fer uns comentaris, tant a l'autor, com als filtres que crec ha de tenir un mitjà de comunicació d'una secció sindical de qualsevol sindicat.


En primer lloc, felicitar a aquest individu, per la seva habilitat per fer servir un mitja que es troba a disposició dels treballadors per coordinar-se, reivindicar-se, informar-se i mantenir una unitat de cara a la lluita per els drets i consecució de millores dels Treballadors del Liceu, per els seus foscos interessos en desacreditar a un company amb una sèrie de mentides.

Felicitar-lo per la seva covardia al no ser capaç de signar el seu sarcàstic escrit.

Felicitar-lo per no contrastar les informacions que tant “valentament” publica.

Felicitar-lo per no parlar amb mi i demanar-me explicacions com a Cap del Col·lectiu.

Felicitar-lo per anar escampant la seva merda per a tota reu implicant a tothom i emmerdant a un company que se’l podrà taxar de tot menys d’alcohòlic.

Per altre banda, i de cara a Pepito el Grillo, no entenc que una publicació que segons tinc entès serveix per coordinar, comunicà i millorar l’Acció Sindical i amb un clar recolzament a les accions del Comitè d’Empresa, posi en dubte la seva valia, perdent-se en la publicació d’una carta que es un clar atac sense fonament a un company emparant-se en el anonimat.

Crec que en aquest cas, no han funcionat els filtres que una publicació seriosa, com crec que es Pepito el Grillo, i que tindria que evitar un confrontament entre treballadors i molt menys basant-se en mentides.

Espero que aquest problema no es torni a repetir, o bé si aquesta es la linea a seguir em vull donar de baixa i no vull rebre mes informació d’una publicació que corre el risc en convertir-se en un “panfleto” estil “ prensa groga" de la mes recalcitrant dreta.

Salut


Jordi Castro

Cap Col·lectiu Maquinaria Escènica del Gran Teatre del Liceu
Membre del Sindicat CGT des de 1981
Membre del Comitè D’Empresa del Gran Teatre del Liceu

No hay comentarios: