miércoles, 13 de abril de 2011

Bookcrossing en el Liceu

Hola a tots!
Presentem dues activitats sorgides a iniciativa dels treballadors del Liceu.
Que esperem sigui de d’interès de tots i comptin amb la participació.

-Intercanvi de llibres (Bookcrossing): compartir, “alliberar” els llibres que ja hem llegit i deixar-los a disposició de la resta de persones.
Hem pensat que la manera de fer-ho més senzill és comptar amb un punt de dipòsit de llibres que serà una prestatgeria a la Cantina. Allà podrem deixar llibres i agafar per a la lectura i retornar perquè un altre pugui fer-ne ús.
Per començar l’activitat us demanen que al llarg de la propera setmana, de manera voluntària, porteu aquells llibres que penseu poden participar en aquesta “biblioteca d’intercanvi”. Els llibres els registrarem i a partir de la setmana prèvia a Sant Jordi podreu triar i disposar d’ells. Òbviament l’èxit de la iniciativa depèn del que nosaltres mateixos participem i respectem la dinàmica, hi confiem. (els llibres circularan entre els lectors i podran fer comentaris al blog).
Setmana del 11-15 d’abril: podem portar llibres per participar-hi.
Setmana següent: comencem l’intercanvi.

-Blog d’interès literari. Serà un punt de trobada i relació no només de lectors, que puguin fer ressenyes, comentaris recomanacions, intercanvi de llibres...sinó també perquè en moments pugui ser un canal per presentar informacions generals que considerem d’interès general dels treballadors.
També s’iniciarà al voltant de la Setmana de Sant Jordi i està obert a la col•laboració de tothom que hi vulgui participar.
S’està preparant i properament comunicarem detalls.

Si teniu idees, voleu col•laborar o qualsevol cosa. Parlem.
Us anirem avançant més informació d’aquestes iniciatives, i les posarem a l’abast de totes les persones del Liceu, (mitjançants d’altres canals d’info)…
Hi confiem en la vostra participació!!!!.

Gràcies a tots!

No hay comentarios: