miércoles, 21 de octubre de 2015

ara es l'hora!!!

Companys i companyes, som davant el que segurament serà l’últim esforç de la plantilla envers aquesta gestió que tant de mal ens fa. És per això que, ara que el comitè va més a una que mai,  hem de fer pinya i recolzar-lo i, si estem en des acord; debatir-ho i arribar a les conclusions necessàries per a no perdre definitivament, els drets que hem posat damunt la taula amb bona fe, i que el director general se'ls ha pres com si ja no fossin nostres. Podem fer esforços i aportar l'ajut que calgui, i així s'ha fet des de 2012, pero en cap cas li hem de pagà la seva festa.

És necessari que tothom hi sigui. Que tothom faci un pas al davant i digui que ja n’hi ha prou. Que reclamem el que és nostre. I ho volem ja, doncs, no han complert cap dels acords als que  han arribat. Acords que s'han signat sempre després d'una convocatòria de vaga.


Companys i companyes, la tàctica de l'estruç no funciona. Ho heu pogut veure en aquests anys a la pell de tants companys i companyes que han sigut acomiadats tot i ser, alguns,  treballadors «modèlics».    Mirar cap un altra banda, no voler veure la fulla, no impedeix el treball de la guillotina. Compte. Tinguem valor.



Tampoc funciona la omertá mafiosa que es preten de la gent que treballa amb informació sensible. Qualsevol que vulgui, està invitat a marxar. Qualsevol, és a dir ningú no és imprescindible. Ningú té el futur assegurat per molt que s'enganxi a la faldilla  dels seus caps.

Companys i companyes, sortim al carrer i si no hi ha mes remei, fem vaga i fem qualsevol mena d'accio que ens dugui cap a l'estabilitat dels nostres drets, dels nostres sous que al cap i a la fi, també és un dret. Siguem solidaris amb nosaltres mateixos perquè, el sortir al carrer, ho fem per tots, no solament per a nosaltres mateixos i quan haurem aconseguit les nostres fites, aquestes seran guanys per tots i per a totes, tothom.

Pel dret al treball....pel dret al treball digne....pel salari i les condicions del conveni col·lectiu !!!!

Ànims, endavant fins on calgui



No hay comentarios: