miércoles, 28 de octubre de 2015

Anem a pams. Resposta al “amado lidl”


Que diu que...” En canvi, es desestima un ERO d’extinció i un ERO de reducció salarial. Com a conseqüència es recupera tota la temporada artística”

No, no. Es desestima l’ERO per les mobilitzacions de la plantilla desprès de 30 acomiadaments y l’ intenció de reducció de sou entre un 15% i un 22%

“Només sis mesos després de l’aprovació del PEV es pacta amb el comitè d’empresa la suspensió de les pagues extraordinàries”. S’oblida de dir que es a inspecció de treball a conseqüència de una convocatòria de vaga

“La suspensió queda condicionada a l’evolució del PEV i en concret a l’assoliment d’un determinat nivell d’ingressos. El retorn de les pagues està, per tant, condicionat als ingressos no a la millora dels resultats”. La primera afirmació es falsa, es refereix a algun moment puntual de crisis (2013-2014) i la segona veritat però no estem demanant el retorn sinó la calendarització d’aquestes.

“Es procurarà no deure als treballadors més de dues pagues extres...”

procurar

  • Intentar d'aconseguir. 
  • Fer obtenir o tenir
    Que ha intentat l’empresa? Que ha aconseguit?. Res, des de el primer minut va treure les pagues dels comptes.

“No és fins el darrer trimestre de 2017 (és a dir, prop de 2018) quan es negociarà amb el comitè la devolució de les pagues extres pendents”. Veritat però, desprès d’un altra convocatòria de vaga, s’acorda tractar-les totes entre el 07 i el 18 de setembre.

“El comitè acorda desconvocar la vaga i signar, amb data 1 de juliol de 2015, un acord pel qual l’empresa s’obliga a avançar el 50% de la paga de desembre al juliol...” Mentider. On ho diu axó exactament? 1a PROPOSTA DE LA DIRECCIÓ DEL LICEU PER A LA DEVOLUCIÓ DE LES PAGUES EXTRES SUSPESES (29 DE SETEMBRE DE 2015)

“...donar per acaba la reestructuració de la plantilla i així ho comunica” Perdo... que ha comunicat que? Mentider

“El comitè respon amb una convocatòria de vaga. No planteja alternatives”. I tant que planteja alternatives, una esta registrada i l’altra l’heu feta publica vosaltres.

“Per indicació dels auditors, el Liceu no pot imputar el pagament de les pagues extres en temporada ja tancades, ja que comptablement entraria en pèrdues i fons propis negatius”. Es ha dir, heu fet la feina malament o heu fet frau?

Saben aquell que diu; “La direcció ha intentat en diverses converses, trobades i propostes l’assoliment d’un acord. Hi ha voluntat de diàleg”.

“La vaga provocarà al Liceu un greu perjudici econòmic: en concret unes pèrdues de 2,05 milions d’euros: 841.147 euros en concepte de danys emergents (indemnitzacions a artistes i equip de producció) i 1.218.232 milions de lucre cessant (curiosa definició per la caiguda de venda d’entrades)”. Sembla a les hores que surt mes a compte pactar amb els treballadors el pagament sencer dels sous d’aquest any.

 “El Teatre té voluntat de negociar amb les administracions l’increment d’aportacions que solucionaria el problema (compliment dels estatuts per part del Ministerio” Ja s’ha fet i ha obtingut bons resultats doncs han avançat alguns milions

Semblaria que el “amado lidl” creu que això de la vaga es un vici que tenim els treballadors i que ho fem per plaer. Hi ha algun metge a la sala?

Roger, adonat, no som col·laboradors teus. Som treballadors. Amb drets i obligacions. Els primers els exigim. Els segons els complim.

Sabem que ets un gran lector d’aquest blog. Per tant t’ho explicarem:

CUARTO.- Los objetivos que se persiguen con la convocatoria de la huelga son los siguientes: Mantenimiento íntegro del Convenio Colectivo de Empresa. Mantenimiento de la Plantillas. Cumplimiento de los acuerdos obtenidos en Inspección de Trabajo en el día 16 de Julio del 2015



Això es el que es pretén amb la convocatòria de vaga. No cobrar tot el que ens deus i tens intenció d’endeutar-nos  en els propers anys.

No et sembla patètic el teu comportament intentant contaminar els dubtes lícits que poden tenir els treballadors de la casa, manipulant i mentint? De veritat creus que no ho veiem tots el ridícul que fan els teus escrits? Pot ser algun acòlit t’aplaudirà, però a aquests no cal convèncer-los, ja es convencen ells solets.

Ets tan bo, tan guapo, tan alt... Però, encara i aixi, la majoria ja no tenim dubtes de que fas , del que vols i de com pretens aconseguir-ho.

“La força contra el diàleg” diu el prepotent que es incapaç d’escoltar i d’entendre. Tens la mateixa tàctica que el president del govern espanyol. Cada vegada que obre la boca surten independentistes nous. Cada vegada que obres la boca, sorgeixen nous vaguistes. Obre la boca si us plau, ben oberta. Sou uns bocamolls, ja ens esta bé.


No hay comentarios: